Dan-Sun Solarier cookie- og persondatapolitik

Wellness Danmark ApS cookie- og persondatapolitik

1. Ejeroplysninger

Wellness Danmark ApS
Rollosvej 23
5200 Odense V
info@dansun.dk

2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Læs mere her

4. Formål med cookies på vores website:

– At gemme dine indstillinger.
– Trafikmåling og statistik.
– Målretning og frekvensstyring af annoncering.

5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:
– IT Security
– Google, www.google.com

6. Persondatapolitik

Wellness Danmark ApS  som dataansvarlig:

Wellness Danmark ApS
Rollosvej 23
5200 Odense V
info@dansun.dk

Wellness Danmark ApS  er dataansvarlig.Ved bestilling af informationspakker, giver du Wellness Danmark ApS  samtykke til, at behandle dine personoplysninger. Vi indsamler udelukkende de personoplysninger, som du eller ordregiver afgiver i forbindelse med bestilling.

Hvorfor og hvordan indsamler Wellness Danmark ApS  personoplysninger:

Wellness Danmark ApS kan indsamler følgende personoplysninger:
• Navn, adresse, telefonnr, e-mail
• Virksomhedsoplysninger og kontaktpersoner

Wellness Danmark ApS indsamler oplysninger til et eller flere følgende formål:
• Kontaktoplysninger ved brug af kontaktformular
• Registrering af tilmeldte til nyhedsbreve (ved samtykke)
• Tilpasning af markedsføring samt nyhedsbreve til dig
• Opfyldelse af lovkrav

Wellness Danmark ApS  indsamler personoplysninger via:
• Kontakt Formular
• Bestilling af informationspakker
• Sociale medier, reklame- og analyseudbydere
• Via browser cookies

Hvilket retsgrundlag behandler Wellness Danmark ApS  dine personoplysninger?:

Personoplysninger som er indsamlet til brug for markedstingsrelaterede aktiviteter, anvendelse af billeder og tilmelding til vores nyhedsbreve sker på grundlag af samtykke for dig.

Personoplysningerne opbevares i det tidsrum, hvor det er tilladt i henhold til lovgivningen. Wellness Danmark ApS  sletter oplysningerne, når de ikke længere er nødvendige til opfyldelse af formålet, hvortil de er indsamlet. Du har altid ret til at få indsigt i de personoplysninger som Wellness Danmark ApS  har registreret om dig. Du har desuden ret til berigtigelse, sletning og ajourføring af oplysninger som er forkerte eller på lignende måde behandles i strid med lovgivningen. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter Wellness Danmark ApS  alle oplysninger, som Wellness Danmark ApS  ikke efter gældende lovgivning er pålagt at skulle gemme. Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage hvorefter behandlingen ophører, med mindre Wellness Danmark ApS  efter gældende lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningen.

Hvis du ønsker at henvende dig i denne forbindelse, kan du kontakte os på mail info@dansun.dk

Sikkerhed og deling af dine personoplysninger:

Wellness Danmark ApS  videregiver ikke dine personoplysninger til andre dataansvarlige, medmindre du udtrykkeligt giver samtykke hertil eller såfremt vi er retligt forpligtet hertil.

Vi kan ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der er en risiko, for at andre uberettiget får adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver personlige oplysninger på eget ansvar.

Wellness Danmark ApS  har fastlagte procedurer for tildeling af adgang til vores medarbejder i vores systemer. Ansatte får kun tildelt adgang, hvis det er nødvendigt for opfyldelsen af deres arbejde. Wellness Danmark ApS  kan kontrollerer deres faktiske adgang via tilsyn og logning.
I tilfælde af et evt. sikkerhedsbrud, som resulterer i en høj risiko for dig, vil Wellness Danmark ApS  underrette dog om sikkerhedsbruddet hurtigst muligt, når Wellness Danmark ApS  bliver bekendt med det.

Wellness Danmark ApS  anvender eksterne leverandører af IT-systemer, IT-services m.v., som Wellness Danmark ApS  har indgået databehandleraftaler med, i henhold til GDPR. Du sikres et højt niveau for beskyttelse af dine personoplysninger.

Wellness Danmark ApS  kan dele og videregiver din personoplysninger internt i koncernen, for at kunne yde den bedste service for dig som kunde.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af dine oplysninger og data. Klage indgives til Datatilsynet.